تولید بالای محصولات کشاورزی منجر به تولید مقادیر زیادی ضایعات کشاورزی از کاه و پوسته می گردد. این امر منجر به مشکلات زیادی در ارتباط با شیوه های دفع نامناسب این زائدات مانند سوزاندن در مزارع باز در طول فصل برداشت می شود.
استفاده از ضایعات کشاورزی به عنوان یک منبع انرژی به ما اجازه می دهد تا سهم منابع انرژی تجدیدپذیر را افزایش دهیم و استفاده از سوخت های زیستی برای تولید انرژی می تواند به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و سایر آلاینده ها کمک کند.
کشورهای جنوب شرق آسیا از جمله چین، هند و اندونزی از بزرگترین تولید کنندگان ضایعات کشاورزی محسوب می گردند.
SRLI
در کنسرسیوم SRLI که توافقنامه ای مبنی بر ارائه راهحلهای کشاورزی هوشمند و پایدار برای کشاورزان برنج و زنجیرههای تامین ارائه شده است یک پیشنهاد پشتبیبانی و حمایت با بودجه 50 میلیون دلاری ارائه شد که تولید پایدار برنج در آسیای جنوب شرقی از سال 2020 را حمایت خواهد کرد و به کشاورزان و زنجیرههای تامینی که تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی در منطقه هستند، کمک میکند. این اقدامات بر کاهش انتشار گازهای گلخانه ای (GHG) تحت توافقنامه پاریس متمرکز خواهد بود.
فناوری پیرولیز می تواند به کشورهایی که مشکلات آلودگی زباله کشاورزی را دارند کمک کند. پیرولیز در مقایسه با احتراق دارای چندین مزیت است از جمله:
• فرآیند کارخانه پیرولیز فرآیندی بدون آلودگی است، بنابراین آن را به محیطی سازگار با محیط زیست تبدیل می کند.
• دمای فرآیند آن کمتر است.
• مقیاس کارخانه پیرولیز در مقایسه با سایر نیروگاه های احتراق انعطاف پذیرتر است.
• ترکیب محصول پیرولیز با تغییر دما و سرعت حرارت دهی انعطاف پذیر است.
محصول ناب اندیش بنیان یک فرآیند بدون آلودگی است، بنابراین آن را به یک محصول دوستدار محیط زیست تبدیل می کند. محصول اسکیدمانتد ناب اندیش می تواند به کشورهایی که مشکلات آلودگی زباله های کشاورزی دارند کمک کند. این محصول می تواند به راحتی به مزارع و محل دپوی ضایعات کشاورزی حمل و نقل شود.
دمای پایین فرآیند و تولید بیوچار استاندارد از دیگر ویژگی های فناوری پیرولیز ناب اندیش است.